1.

Rezervišite online, telefonom ili lično

Našu ponudu smo prilagoditi različitim potrebama naših klijenata, te obezbjedili dodatne popuste na dugoročan najam vozila. Rent a car agencija Starčević !

2.

Preuzmite vozilo ili zatražite dostavu

Dostupan je širok izbor klasa – ekonomska, luksuzna, porodično vozilo i druge. ... Fleksibilne rezervacije.

3.

Uživajte u neograničenim kilometrima vožnje

Najpovoljniji rent a car u Banjaluci. Povoljna i pouzdana vozila, dodatna oprema i osiguranje, dostava vozila i preuzimanje istog besplatno.

4.

Povrat vozila da dogovorenoj lokaciji

Iznajmljivanje vozila je regulisano Ugovorom o najmu. Vozilo se daje u najam samo vozačima starijim od 21 godine uz posjedovanje vozačke dozvole najmanje dvije godine ...

Prosto sam se iznenadio kako je vozilo koje sam iznajmio bilo besprekorno čisto, cijena je prihvatljiva u odnosu na kvalitet usluge.

Radovanović, Beograd

Stručno osoblje koje zna šta da radi. Posle dugog dana putovanja, susret sa ovim ljudima je bio prijateljski, beskrajno su ljubazni i efikasni što ih čini drugačijima od ostalih.

Jelena S., Prijedor

Ovo je prvi put da sam iznajmila vozilo od Rent a car Banja Luka – Starčević i bio sam veoma zadovoljn. Vaša cjena je niža od drugih agencija za iznajmljivanje vozila. Moje iskustvo iznajmljivanja bilo je dobro od početka do kraja, tako da ću se vratiti opet kod Vas!

Dragana, Zagreb