Iznajmljivanje automobila u Banja Luci – Potpuno sigurna rezervacija

Iznajmljivanje automobila u Banjaluci - Potpuno sigurna rezervacija

Iskoristite našu uslugu iznajmljivanja automobila s garancijom naše kvalitete i vaše zadovoljstvo. Bilo da ste u posjeti Banjaluci zbog posla ili privatno i trebate automobil visokog standarda, od ekonomske do luksuzne klase, mi vam možemo pomoći.

Naša vozila za iznajmljivanje su novijeg datuma proizvodnje i dolaze iz grupacija kao što su Volkswagen, Škoda, Peugeot, Renault i Mercedes. Klijentima su na raspolaganju dodatne opcije kao što su dječje sjedalice, WiFi i krovni nosač Thule.

Također, sva vozila za iznajmljivanje su potpuno osigurana od oštećenja, cijene su transparentne bez skrivenih naknada, a naši klijenti imaju mogućnost putovanja izvan granica Bosne i Hercegovine. Kilometraža je neograničena, a sve cijene koje se navode obuhvaćaju sve što je potrebno da klijent plati.

Svaki klijent će potpisati ugovor o najmu i dobiti automobil čist i s punim rezervoarom goriva, te je dužan vratiti automobil u istom stanju. Isporuka automobila može biti na adresi klijenta, a klijent također može odabrati mjesto na kojem će vratiti automobil, a ta usluga je besplatna. Rezervacija se vrši putem interneta.

Dodatno, Rent a Car Banja Luka – Starčević nudi i dugoročni najam vozila za pravna lica. Ukoliko trenutno nemamo određeno vozilo u ponudi, imamo mogućnost nabavke istog za vas uz potpisivanje ugovora.

Vaše zadovoljstvo nam je izuzetno važno, stoga posvećujemo posebnu pažnju detaljnom čišćenju svakog vozila.

Ponudu automobila i detaljne specifikacije možete pogledati ovdje.

Uslove korištenja možete pročitati ovdje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *